Vi belieber måste hjälpa våran kung nu, fort.

Det har gått för långt nu. Justin orkar inte mer. Man ser det på honom. Hans riktigt glada leende, där det lyser i ögonen och han lyser upp hela rummet, vart har det tagit vägen? Varför försvann det?
Den glada Justin som brukade skratta igenom intervjuer som skämtade så mycket.. Han är bara en människa, varför förväntar sig världen så mycket av honom? Varför kallar ni honom bög när han dejtar en tjej? Han kan inte klara av hur mycket som helst, Justin är bara 17 år, han är inte stålmannen eller batman eller någon superhjälte han kan inte göra mer än du och jag. Han är mer än en kille som bara kan sjunga, men han är verkligen inte mer än en människa. Han ska inte tvingas stå upp mot alla hatare. Varför hatar ni honom? När man frågar det för man bara svar som '' Han ser ut som en tjej.'' ,  '' Han sjunger dåligt.'' , '' Han är bög''. Seriöst, flera miljoner tjejer, och killar, tycker att han är snyggast på denna jord, flera miljoner människor älskar hans röst och bög, ha ha, nej, han detjar Selena Gomez.
Men Justin håller på att bokstavligen gå sönder framför ögonen på oss. Varför? Jo, alla förväntar sig så mycket av honom, Papprazzina låter honom inte vara ifred och alla hatare. Som sagt, han är inget mer än en vanlig människa. Ni skulle inte heller orkar med att stå på scenen nästan varje dag, bli jagad av paparazzis, bli jagad av fans, vara med i intervjuer hela tiden och inte ha tid att umgås med eran familj och era vänner.
Vad ska vi göra? Jag tror faktiskt att det är upp till oss fans att göra någonting nu, vi ser ju att han håller på att gå i bitar. Snälla hjälp mig !
Om ni vill hjälpa mig, tryck på länken. http://twitition.com/7g4nr/
.
.



KOMMENTARER
Postat av: Arifiona

A very nice site keep it up. Regards

2011-11-23 @ 10:13:01
URL: http://arifiona.blogetty.com

KOMMENTERA HÄR:

VAD HETER DU?:
STALKER?

E-postadress: (bara jag som ser)

HAR DU NÅGON BLOGG?:

DIN KOMMENTAR:

Trackback
RSS 2.0