4 timmar och mitt hjärta blöder

älskling
Jag bryr mig inte om vad andra tycker nu, men jag har ont, ont i hjärtat på riktigt. En kompis är i Norge och så precis Justin. Jag kan inte göra annat än att låta tårarna rinna. Jag älskar killen mer än livet, eller nej, för han är mitt liv. Så nu ska jag gå och lägga mig, lyssna på depressed music och gråta mig till sömns.

Huvudstaden i morgon med skolan


Jag är inte svag

jag klarar detta,

Die In Your Arms


Vill haa


-

Sometimes I just wanna die to see who really would care. See who would cry, see who would go to my funeral, just to see who really loves me.

Vill bara bort, bortom evigheten

Dsc_0352_large

Tack för att du finns underbara människa


):


HappyMothersDay♥


I wanna kiss you underneath the mistletoe


Tack för en underbar dag


Saknad


Bröllop & 85 års kalas outfit

skit i att jag ser helt borta på sista bilden.. ;]

True


Jag & Madde yesterday

Snodde bilderna från Maddes blogg som ni hittar hääär

Sommar nu ju

:)


I don't wanna be anything but me..

Jag måste bara berätta om lite som hänt dom senaste två dagarna.
Först igår, Tisdag, så var det en musiktävling i Askersund som heter Rotary där jag och min söta kompis Magda sjöng en pauslåt tillsammans, Ulrik Munthers låt Soldiers gav vi oss på och sjöng. Kul var det och jag var inte nervös! Jag tror det lät ganska bra också för vi har fått ganska många kommentarer om det iaf. Hihi.
Sen idag har det varit rån i Askersund! Ståhlbergs, en guldaffär, blev rånat mitt på dagen. Galet. Sivil poliser, pikébuss och vanliga poliser kom och spärrade av. Läs mer häääär om det. 
Ja, mer har det inte hänt här.
Och nu ska jag sova. Sovmorgon i morgon. GODNATT.

Your a crayon, I'm a highlighter. You color the world, I make it brighter. ♥

bilder från today

everytime she laughs she hopes he's watching. hoping that he will fall for her smile just as hard as she fell for his.


Sex på en stol


Just some girly things


P E R F E K T I O N


Har kul medans jag väntar på Justin,

#BBMA

tomorrow


Ge mig håret

och kroppen

Väntar på philip


wantwantwant

Jag vill verkligen ha en tatuering på vänster arm (samma ställe som på  bilden under) en vit, där det är Jusitns autograf.

just me myself and I


Orgasm för öronen, typ


Dagens Justin bild


Perfection


Åh så snygg.

dör.

.


Love


Förlåtttttt

Förlåt för sug bloggning men jag har faktiskt försökt blogga från iPhonen men det har liksom inte funkat.. :o
Sen har jag iaf haft nationella i matte idag, underbart att det är över, bara ett matte nationella kvar nu då!
Blir också att åka till Gustavsvik och simma med skolan i morgon eftersom det är klassikern och sen är man ledig Torsdag+Fredag+Lördag+Söndag+Måndag, FETT.

Let´s do something crazy


Just some girly things

<

I'm complete when I am around you

finaste, älskade, underbara lillebror

Nu har jag varit hemma ett tag från Liam, helt underbart att få träffa ungen igen! Förstår inte hur jag klarar av att vara ifrån honom.. nästa gång att få träffa honom blir den 27;de. Om två veckor, 14 dagar, och 336 timmar..
Men jag klarar det för hans lilla underbara skull, allt för honom!

TADAAA!

sådär! :) några frågor eller ändringar som du vill att jag ska göra så kontakta mig bara! easy as that! ;)
kram!

Tumblr_m3h2h5zday1qhkq80o1_500_large

klicka på någon av bilderna för att komma till min blogg :)

I morgon är jag lycklig, så enormt lycklig

Får träffa min lilla skrutt i morgon. Ååh, blir varm när jag tänker på det


ι ♥ вιєвєя


New hair

Det ser bättre ut irl, är inte så kort det ser ut att va oså, men ah iaf!

Min helt random underbara dröm

Ja asso, tjeeeeena. Drömde en helt sjunkt underbar, men knäpp, dröm inte! Om Justin, ja.
Men jag var med någon kompis, vet inte vem.., på något ställe, typ en enorm gympasal där Justin skulle ha sin konsert. Och sen efter ett tag kommer Justin ut i salen helt random och börjar snacka med fans osv, det var inte jätte mycket fans där redan, för det var typ 4 timmar kvar tills det börja men det var mycket vuxna. Jag fick panik och skakade och skrek, ropade JUSTIN flera gåger, tillslut märkte han mig och sa tyst och bad mig komma, så jag typ dampa lite och gick dit. Sen är vi helt plötsligt utomhus och jag går emot han, och han mot mig, han hade så jävla snygga kläder, dom på bilderna över! Men så iaf När vi möts så kollar jag honom i ögonen och typ vet inte vart jag ska ta vägen, för där står den killen jag älskar så enorm och kollar in i mina ögon jag jag dör. Och då säger jag 'Hej Justin' han bah 'Hej :D' jätte glad och jag frågar hur han mår och han blev glad att jag fråga och direkt svarade han bra osv sen frågade jag om jag kunde få ta ett kort tillsammans med honom, då kollade han lite busigt på mig, jag fattade inget, och så håller han upp mobilen så jag tydligare ska kunna se den och då har Justin tagit kort på oss för att han antagligen visste att jag ville ha bilder på oss, så jag började garva och bah nej du skojar hahah, oså garva vi lite. Sen gick vi mot ett köpcentrum som låg där och vi typ gick där i några timmar, typ 3½. Och under tiden vi gick där så garva vi massa, vi höll varandra i handen, vi pratade massor, han lagade min mobil som var trasig utan att jag visste om det, för jag hade bett han om en autograf på iPhonen och då gick han iväg med den och jag trodde att han skulle typ hämta penna men som kom han ut och hade lagat den(?!) Awesome. Och han ville inte ha betalt heller.. haha. Sen hände det hur mycket som helst och jag var överlycklig!
Haha.

Let my love take you higher


Flawless


Todays quote.


About my design

En snäll liten cheey kommer fixa min design, men hon skulle börja ikväll, så ah. PUSS! (Sen kan du trycka på texten för att komma till hennes blogg)

Älskade lillebror

allt kommer bli bra, lovar
jag orkar inte med allt.

Ut och jobba på brännan!


Promenad men bästa


Before I die..


He's like daayum


Boyfriend, fuck yeah, I'm dead

Love.

I love you my prince


This girl, she is me


The truth.


Jag tänkte berätta lite snabbt och kortfattat om mitt 'förhållande' med Justin.
Justin är en kändis, Justin vet probably inte ens om att jag existerar. Det gör ont i mig att säga det högt, bara att ens tänka så gör ont. Men jag vet att de är sant. Justin är en kille som jag älskar till ett hundra procent och kommer alltid att göra det. Han har hjälpt mig riktigt mycket genom att bara visa ett av sina underbara smile eller bara att han twittrar på rätt tillfälle eller bara genom att han gett ut sina låtar så att jag kunnat sätta igång dom och lyssna på dom. Hans röst får mig att vilja gråta av både lycka ock sorg.
Ni vet hur det känns när man är in love? Well, det gör jag med. Och den känslan får jag när jag kollar på Justin, hör honom eller bara tänker på honom. Det är galet.
Här om natten drömde jag om Justin igen, jag fick en kram av honom, en riktigt Bieberkram där jag kände hur killen luktar jag kände honom le eftersom att han hade huvudet mot min axel, det kanske låter silly och bara sjukt men just då, i drömmern kände jag mit till ett hundra procent lycklig. Jag kände mig helt. Allt jag någonsing velat ha hade jag då. Jag kunde inte önska någonting mer eller någonting annat. När jag vaknade den morgonen så vaknade jag lycklig. Jag hade en känsla i kroppen som jag fortfarande har kvar. Den kommer nog aldrig försvinna.
Om jag en dag får lyckan att träffa Justin och verkligen får krama honom in real life, då skulle jag inte sen kunna beskriva med ord hur lycklig jag skulle vara, hur otroligt glad, lycklig upp över molnen underbart amazing det skulle vara.
Ni vet också känslan av hat, rent hat, man får när någon snackar skit om den man älskar? Det kan vara ett syskon, mamma eller pappa, pojkvännen eller flickvännen eller bästa kompisen? Den känslan får jag när någon snackar skit om Justin, kallar honom bög, ful, äcklig, attentionfreak, missfoster, kan inte sjunga, borde dö, osvosv. Det är inte små ord. Och det som gör mest ont i mig, det är att jag vet att Justin läser allt som alla säger till honom, när folk skriver hat saker till honom så ser Justin det och han blir ledsen. Han break down in tears och det gör jag med. För allt jag vill är att se killen lycklig. Är det så mycket att be om?
Allt detta kanske låter töntigt och barnsligt, men då får det göra det, jag bryr mig inte.




RSS 2.0