Jul&Nyår

Hejhej :]
Uppdateringen suger, vet, men jag får snart dator och kan då blogga normalt!
Men hur har eran jul varit? Fått något kul? Tell me!
Själv har jag får pengar, dator, parfymer, kläder osv. Blev och tillsammans med finaste Philip på julafton, bästa presenten!
I morgon äre redan nyår! Snart 2012!
Vad ska ni göra då? Vill veta!
Själv ska det vara fest hemma med massa gäster och sen ska jag och Jonna gå till hamnen och kolla fyrverkerierna och träffa Philip!
PussPåEttBraNyår


24/12-2011

I'm so not single.


Skype&ParanormalActivity3


Tjenis klenis liten penis! (Jonna kom på och dör!)

Nu sitter jag hos Jonna och ska snart kolla på PA3 och skypa med Philip (?) bara väntar på att filmen ska ladda klart och att han ska duscha färdigt.
Igår var jag på 'släkt'fest i Örebro, var väl kul? Nje, men iaf. Fick med mig ett ljus hem och många skumisar i magen blev det :D
Kom faktiskt på delad andra plats när vi spelade Alfapet (bara för att alla spelar Worfeud hela tiden så spela vi det, heheh).
Nu tänker jag ladda ner nått från Appstore på Jonnas dator.. (a)
P&K

ParanormalActivity

Pic; Sommaren 2011

Nu ska ni få ett inlägg som inte är från mobilen, men eftersom att min dator fortfarande är på lagning så bloggar jag från mobilen.. skit jag vet, och läsarna har försvunnit.. wehå, livet suger.
,
Men nu är jag hos Jonna och vi ska kolla på lite skrääck ikväll, Paranormal Activity står på listan och sen blir det nog att vara vakna inatt eftersom att vi antagligen inte kommer kunna somna efter filmen.. men önska oss lycka till det med!
,
Sen kan jag ju säga att livet äger när jag tänker på att ALLA läxor, prov och skit är Ö-V-E-R!
Betygen är satta och det har gått bra för mig på slutet, inte i matte kanske men i dom andra ämnena..
Wehå, jullov nästavecka och julafton på Lördagen, great!

Madde här :)

Tänkte jäst blogg lite :)
Nu på kvällen har vi haft luciatåg för föräldrarna, det gick jätte bra bara det att nellie som var lucia höll på att svimma :( men det gick bra med henne 0men alla blev chokade men vi fortsatte att sjunga och det blev jätte bra :)


LETS kiss underneath the mistletoe.


Nu ligger jag i sängen och ska sova med lite små-ångest för att det är måndag i morgon. Men morgondagen kommer nog bli chill iaf med skola först och plugg med Jonna sen. Mys!

Helgen var bra också. Träffade mamma i lördags, mysigt! Hade ju inte träffat kvinnan på 8 månader.. Nu är det behovet uträttat.

Dagen spenderades med lite OTH direkt när jag vaknat och sen fix och bus med Liam för att senare gå till Bästavän för att plugga och kolla lucia, synd bara att vi kom en timme efter att det börjat så att det var slut när vi skulle se.. Det fick bli en tur runt torget och hamnen och sen en fika på Lilla Cafét.

Nu ska jag läsa lite och sova.

P&K


The saga? Yupp, the twilight saga.

Var i Örebro med finaste Jonna och kolla twilight Igår, helt underbart!

Nu kommer mamma snart, får se hur det går.
Puss ♥


My everything &


..

Det känns i hjärtat när du sårar gång på gång..


Blahblahblah..

Okej, JA, jag är sjukt glad för Lydia, för att hon går i skolan hon vill osv, MEN JUSTIN ÄR I LA OFTA OCH ALLT HAR MED JUSTIN ATT GÖRA DÄR, ja, jag är bara lite mycket avundsjuk.. BLAH VILL MED! :'(
Varför är ALLT så orättvist..?

 


INNEBANDY


RSS 2.0